Vår integritetspolicy

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg med att lämna dina personuppgifter till oss. Nedan kan du läsa om hur vi hanterar dessa.

Insamling och hantering av personuppgifter

Hundsporteriet efterfrågar och lagrar personuppgifter i samband med vår verksamhet och de tjänster vi erbjuder.

Det sker i följande fall:

  • När du anmäler dig till en kurs eller aktivitet hos Hundsporteriet.
  • När du kontaktar oss, exempelvis via mail, telefon eller sociala medier.
  • När du väljer att interagera med oss via exempelvis hemsida eller sociala medier.

De personuppgifter som lagras är framförallt ditt namn och dina kontaktuppgifter. Lagring av andra personuppgifter som adress och personnummer kan också förekomma. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du också att dessa lagras.

Hur vi använder personuppgifter?

Vid kursanmälan godkänner du att dina uppgifter sparas på Hundsporteriets maillista för utskick. Vi använder insamlade personuppgifter i syfte att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet. Vi kan också komma att spara och använda foton på dig och din hund, detta enbart efter ditt muntliga godkännande vid fototillfället.

Vilka delar vi dina personuppgifter med?

Dina personuppgifter delas till Hundsporteriets instruktörer samt till Hundsporteriets revisor för bokföring.

Dina rättigheter

Du kan när som helst begära att bli raderad från maillistan. Övriga personuppgifter har du också rätt att begära raderade, detta omfattar inte uppgifter som behöver sparas av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. För att få dina uppgifter raderade, kontakta oss på info@hundsporteriet.se