Privatträning i Stockholm och på Gotland

Passar det er bättre att träna privat än att gå en kurs? Vi erbjuder privatlektioner i allmänlydnad, agility och trickträning. Träningen anpassas helt efter era önskemål och planeras tillsammans med instruktören. Det går bra att boka både enskilda tillfällen eller flera tillfällen om man vill ha uppföljning.

Instruktör: Nathalie Mårtensson

Pris: 650kr/timme (ex eventuell hallhyra vid inomhusträning)

Plats: Stockholm. Under perioden 28/6-19/7 finns istället möjlighet till träning på Gotland! Lektionerna ges då i Vamlingbo, se karta här.

För frågor eller bokning, maila till nathalie@hundsporteriet.se.

Agility

En rolig och fartfylld hundsport där hunden tar sig igenom en hinderbana. Det passar både den som vill aktivera sin hund eller träna för att tävla, och förutom att det är bra aktivering och träning så stärker det även samarbetet mellan er. Träningen anpassas helt efter er nivå och era ambitioner.

Trickträning

Vill du lära din hund roliga tricks? Det är bara fantasin som sätter gränser. Man kan till exempel lära sin hund snurra, sitta vackert, high five eller att spela död.

VARDAGSLYDNAD

Vi hjälper er med just det ni behöver hjälp med. Det kan exempelvis vara hjälp med att träna hundmöten, koppelgående eller bara stärka er relation. Maila oss med dina funderingar så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!