Trickskurs utomhus på Gubbängsfältet, Stockholm, med start 24/4

Ett bra och roligt sätt att aktivera sin hund på är att lära den olika typer av tricks! Det är kul för både dig och din hund, det är roligt att kunna visa upp lite konster och det är bara fantasin som sätter gränser! På den här kursen kommer ni få lära er olika typer av tricks, till exempel snurra och gå slalom mellan benen. Självklart får ni också välja egna tricks ni vill ha hjälp att lära er hund. Genom att lära hunden tricks och göra något roligt tillsammans kommer ni också få ett bättre samarbete och utveckla er relation.

Att lära hunden olika tricks och konster kan också vara starten på att träna freestyle tillsammans. Freestyle är en hundsport där du tillsammans med din hund utför moment i takt till musik. Man väljer själv låt och sätter ihop ett helt eget program att dansa till.

Den här kursen passar både er som är intresserade av att träna och tävla freestyle så småningom och er som vill hitta en rolig aktivering med er hund. Det krävs inga förkunskaper och både valpar och vuxna hundar kan gå denna kurs.

Instruktör: Embla Östh

Datum: 24/4, 15/5, 22/5, 29/5 och 12/6

Tid: 18:00-19:30

Plats: Gubbängen, Stockholm

Pris: 1 500 kr